Gratis offertes voor particulieren en bedrijven

Aanmelden als hovenier – haal via Tuinmanofferte.nl de mooiste tuinopdrachten binnen

Diensten selecteren

Stel hier uw account in. Selecteer de diensten waarvoor u offerteaanvragen wilt ontvangen en het aantal. Daaruit volgt een maximaal budget.

Diensten

Dienst Tarief per aanvraag Gewenst aantal per maand
8.95
6.00
3.00
7.50
9.00
6.00
11.00
8.95
5.00

Budget

U bepaalt dit budget op basis van de gekozen diensten en aantallen.

0,00

Betalen per iDeal? Dan rekent u het bedrag direct af en blijven de credits een jaar geldig. Betalen per automatische incasso? Dan rekent u maandelijks per aanvraag af, tot maximaal het bedrag. De aantallen die niet opgaan, tellen op bij de volgende maand.

 

Regio's selecteren

Kies de regio's waarin u wilt werken. U kunt meerdere regio's toevoegen.

Geselecteerde regio's

U heeft nog geen regio's gekozen. Om een regio toe te voegen, selecteert u hierboven een regio en klikt u op 'toevoegen'.

Bedrijfsgegevens

Vul hier uw bedrijfsgegevens in. Op de site worden uw bedrijfsnaam, bedrijfsomschrijving en logo vermeld. De overige gegevens worden alleen gebruikt voor onze administratie.

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

 

Uw logo wordt getoond in de hoveniersgids en op uw profielpagina

Het is niet toegestaan om uw contactgegevens in uw logo te vermelden, Tuinmanofferte.nl behoudt zich het recht voor dergelijke logo's te verwijderen of aan te passen.
 

Betalen

Afronden

Hier vindt u een samenvatting van uw ingevulde gegevens. Na klikken op de knop Afronden of na Betalen verschijnt u als hovenier op Tuinmanofferte.nl.