Gratis offertes voor particulieren en bedrijven

Bomen planten en verplanten

Bomen zijn in veel tuinen een mooie toevoeging op de huidige beplanting. Waar de normale beplanting over het algemeen vrij dicht bij de grond blijft, zijn bomen juist hoger. Door dit met elkaar te combineren krijgt u een mooi uitgebalanceerde tuin. De hoveniers die bij Tuinmanofferte.nl zijn aangesloten helpen u graag om bomen te planten en te verplanten. Vraag direct een offerte aan om bomen te laten planten of te verplanten, of lees hieronder meer over deze unieke vorm van tuinaanleg!

Nieuwe bomen in uw tuin

Wanneer u een tuin aan laat leggen waarin u graag bomen wilt hebben, dan kunt u ervoor kiezen om een boom te kiezen die heel jong is. Grote voordelen hiervan zijn dat het relatief goedkoop is en dat het niet heel omvangrijk is om de bomen te planten. Bij grotere bomen is het omvangrijk om de planten van hun oude positie te verhuizen naar de nieuwe plek. Bovendien is het een risicovolle operatie omdat de boom op een plek terecht kan komen waar de boom niet goed kan gedijen. Omdat de boom bij het verplanten kwetsbaarder is geworden is het nodig dat de verhuizing erg zorgvuldig wordt uitgevoerd. Bij Tuinmanofferte.nl vindt u de hoveniersbedrijven die dit voor u kunnen uitvoeren!

Bestaande bomen verplanten

Wanneer u een sierlijke boom in uw tuin heeft staan, maar deze boom niet op een goede plek staat, dan kunt u ervoor kiezen om de boom te verplanten. Dit is in sommige gevallen best een omvangrijke klus waar een professional voor nodig is. Het kan namelijk zo zijn dat de wortels op kundige wijze moeten worden ingekort en opnieuw ingegraven moeten worden. Bovendien is advies over de nieuwe plek van de boom soms nodig. De boom heeft immers zonlicht en voldoende ruimte nodig. Een hovenier kan u hier voldoende informatie over geven zodat u zeker weet dat de boom ook na de verplanting goed door kan groeien.

Vraag eenvoudig een offerte aan om nieuwe bomen neer te zetten of bestaande bomen te verplanten. In veel gevallen kunt u daarna ook afspraken maken over het vervolg van de boomverzorging. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van de bomen nadat de boom een jaar op de nieuwe plek staat.

Offerte aanvragen bij meerdere tuinmannen

Direct offerte aanvragen bij meerdere tuinmannen in uw regio. Kijk, vergelijk en bespaar!