Gratis offertes voor particulieren en bedrijven

Bomen rooien

Bomen rooien is een essentieel onderdeel van tuinonderhoud. Bomen nemen immers een vrij imposante plek in in de meeste tuinen. Dit komt met name door de omvang van de bomen. Dit betekent in sommige gevallen ook dat de bomen geveld of gerooid moeten worden. Dit is vakwerk dat uitgevoerd moet worden door professionals. Bij Tuinmanofferte.nl vindt u die professionals eenvoudig door een offerte op maat aan te vragen. Vraag direct de offerte aan of lees hieronder meer over het vellen en rooien van bomen.

Bomen rooien

Soms is het nodig om bomen om te hakken. De bomen zijn dan dood aan het gaan of de wortels worden zo groot dat ze alle voedingsstoffen voor de omliggende flora wegnemen. Dan is bomen rooien de oplossing. Bovendien kan een boom ook het genot van de tuin wegnemen. Bijvoorbeeld als de zon wordt weggenomen door de plaats van de boom. In dat soort gevallen kunt u het beste een professional inschakelen om de boom te rooien. Deze professional heeft vaker met dit bijltje gehakt en weet daarom exact waar hij rekening mee moet houden om de boom op een veilige manier naar beneden te werken.

Bomen rooien

Bomen hakken is vakwerk

Vaak staan bomen op plekken waar het moeilijk is om ze te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan een overhangende boom over een schuur of een boom tussen twee huizen in. Het vellen van de boom dient dan voorzichtig te gebeuren. De boom moet in stukken worden neergehaald of worden begeleid tijdens de val. Hier kunnen hoogwerkers of hijskranen voor gebruikt worden. Bij het hakken en het rooien van bomen worden vandaag de dag vak hoogwerkers gebruikt. Veilig werken staat bovendien bovenaan. Wel is het weer afhankelijk van hoe groot de boom daadwerkelijk is. De hovenier of andere boomverzorging specialist kan u helpen om in te schatten wat er voor nodig is om de boom te vellen.

Gemakkelijk een offerte aanvragen

Benieuwd wat het vellen van de boom in uw tuin kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bekijken. We helpen u graag de juiste partij te vinden die uw bomen kan vellen en/of rooien. Uw offerteaanvraag wordt gekoppeld aan een hovenier bij u in de buurt. Wilt u bomen vellen in Rotterdam, dan wordt uw aanvraag gekoppeld aan hoveniers in Rotterdam en omgeving.

Offerte aanvragen bij meerdere tuinmannen

Direct offerte aanvragen bij meerdere tuinmannen in uw regio. Kijk, vergelijk en bespaar!