Gratis offertes voor particulieren en bedrijven

Stobben frezen

Als u besluit een boom te vellen of te rooien, dan houdt u een boomstronk over net boven het aardoppervlak. Dit is geen fraai gezicht en bovendien is het niet praktisch, want u kunt die ruimte niet meer op een andere manier benutten. Daarom is het belangrijk dat de boomstronken verwijderd worden. Verschillende hoveniers in uw regio beschikken over de kennis en kunde om dit uit te voeren. Vraag direct een offerte aan bij een hovenier in uw regio of lees hieronder meer over stobben frezen.

Stobben frezen door een hovenier uit de omgeving

Na het verwijderen van een boom wilt u die vrijgekomen ruimte vaak benutten om opnieuw in te vullen. Bijvoorbeeld door er een terras met nette tuinbestrating neer te leggen. Of u wilt een totaal nieuw tuinontwerp waarin de boom niet meer tot zijn recht kwam. In dat geval is het niet voldoende om alleen de boom te vellen, maar ook de stobben (boomstronken) te frezen. Gespecialiseerde hoveniers hebben hier een machine voor die de stobben weg kan werken tot een minimum! Zo kunt u de ruimte die de boom innam weer gebruiken voor uw nieuwe plannen!

Gemakkelijk offertes met elkaar vergelijken

Tuinmanofferte.nl helpt u graag met het vinden van de juiste persoon om uw stobben te verwijderen. Wanneer u een offerte aanvraagt dan kunt u een omschrijving geven van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Op basis van de specificaties die u meegeeft en de locatie waar de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, zullen we dan hoveniers zoeken die de klus uit kunnen voeren. Deze offertes kunt u vervolgens gemakkelijk met elkaar vergelijken. Ook als u nog een gehele boom in uw tuin heeft staan die verwijderd moet worden kunnen we u verder helpen. We hebben genoeg hoveniers die zowel de boom vellen als de stobben frezen. Zo bent u direct klaar met het verwijderen van de boom. Eventueel kan de hovenier dan zelf ook de vernieuwde invulling geven aan de vrijgekomen plaats. Op die manier bundelt u de werkzaamheden en bent u waarschijnlijk voordeliger uit dan wanneer u alles bij verschillende hoveniers zou wegleggen. Wilt u de huidige boom toch graag houden? Kijk dan is wat we op het gebied van boomverzorging voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen bij meerdere tuinmannen

Direct offerte aanvragen bij meerdere tuinmannen in uw regio. Kijk, vergelijk en bespaar!