Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Hulp nodig? 085-4018252 Zowel particulier als zakelijk

Veelgestelde vragen

Uw aanvraag wordt naar maximaal 6 aangesloten tuinmannen gestuurd. Zij brengen voor u vrijblijvend een offerte uit per telefoon of e-mail.

U bent tot niets verplicht. Wanneer de offertes van de tuinmannen u niet aanspreken, hoeft u met geen van de partijen in zee te gaan.

Dat is aan de tuinmannen zelf. Gangbaar is dat de meeste tuinmannen binnen drie werkdagen op uw offerteverzoek zullen reageren.

Helaas komt dit soms voor als de tuinmannen het te druk hebben. We streven er natuurlijk naar om alle aangesloten bedrijven een offerte te laten uitbrengen, al ligt de uiteindelijke beslissing bij de tuinman zelf.

Dat zijn de gegevens die u via het offerteaanvraagformulier op Tuinmanofferte.nl achterlaat. U krijgt zelf ook een kopie van dit formulier in uw mailbox.

De gegevens die u opgeeft via het formulier, waaronder uw e-mailadres en NAW-gegevens, worden alleen gebruikt in het kader van de door Tuinmanofferte.nl te leveren diensten. Tuinmanofferte.nl verschaft deze gegevens alleen aan de aangesloten tuinmannen. Voor de verwerking en administratie van uw persoonsgegevens houdt tuimanofferte.nl zich aan alle wet- en regelgeving voor de bescherming van uw persoonsgegevens.

Wanneer u een aanvraag doet, krijgt u van meerdere hoveniers een offerte terug. Met deze gegevens kunt u contact opnemen met de tuinman van uw keuze. Wilt u van tevoren al meer informatie over de tuinmannen in uw regio, kijk dan voor hun profiel in de hoveniersgids.  

Wanneer u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden, kunt u een recensie achterlaten. Hiervoor ontvangt u van Tuinmanofferte.nl een mailtje. Deze recensie wordt geplaatst op de profielpagina van de tuinman in onze hoveniersgids.

Wanneer u een geschil heeft met een tuinman, zult u dit het met desbetreffende bedrijf zelf moeten oplossen. Tuinmanofferte.nl is slechts een marktplaats en is niet verantwoordelijk voor de (kwaliteit van de) geleverde diensten. Lees hierover meer in onze algemene voorwaarden.

De velden waar een sterretje voor staat, zijn verplichte velden. Pas als u al deze verplichte velden invult, kan uw offerteaanvraag worden verstuurd.

De hoveniers van Tuinmanofferte hebben ieder hun eigen specialiteit. Dit houdt in dat de ene hovenier erg goed is in het uitvoeren van tuinonderhoud en de andere juist beter is in tuinaanleg of vijveraanleg. Per saldo kunt u voor vrijwel iedere klus in de tuin terecht bij Tuinmanofferte!

Offerte aanvragen bij meerdere tuinmannen

Direct offerte aanvragen bij meerdere tuinmannen in uw regio. Kijk, vergelijk en bespaar!