Gratis offertes voor particulieren en bedrijven

Vergeet niet dat het voorjaar is!

Het zijn rare tijden nu met het Coronavirus. Iedereen wordt verzocht om binnen te blijven om ervoor te zorgen dat het virus zich zo min mogelijk verspreidt. Gelukkig hebben we onze tuin nog! Dit is de ideale plek om van alle hectiek te ontsnappen en echt tot rust te komen. Daarnaast zijn er waarschijnlijk genoeg klusjes die u kan gaan doen in de tuin. In deze blog geven we u tips om te tuinieren in deze bijzondere tijd.

Wij van Tuinmanofferte zullen uw offerte aanvragen gewoon verwerken. Daarnaast werken we buiten en hoeven we niet binnen in huis te komen, dus kan ons werk ook gewoon doorgaan.

Tuinonderhoud na de winter

In de winterperiode heeft de tuinonderhoud waarschijnlijk een tijd stil gelegen. Het is dus goed om weer te beginnen met het mooi maken van uw tuin. Begin met het snoeien van de bomen, het zaaien van gras en het water geven van de verschillende planten in de tuin.

Waarschijnlijk heeft u veel tuinafval na het snoeien van de bomen. Uiteraard wilt u dit zo snel mogelijk kwijt. Let hierbij wel op hoe druk het is bij de milieustraat of andere afvalplaatsen. Houd rekening met de 1,5 meter afstand die wordt geadviseerd!

Begin weer met je moestuin

Het is ook weer tijd om aan de moestuin te gaan werken. Begin alvast met het zaaien sommige zaden. Het is hier uiteraard wel belangrijk om zaden te gebruiken die nu al de grond in mogen. Nadat u heeft gezaaid is het belangrijk om deze meteen water te geven. Dit is een mooie start voor de zaden.

De tuin ook een mooie plek om uit te rusten

Een lange dag thuisgewerkt? Of een lange dag patiënten geholpen in de zorg? Dan verdient u het uiteraard om na een lange dag te genieten van het zonnetje in uw tuin. Dit is een goede tijd om eens te gaan denken aan een tuinontwerp waarbij u het langste van de zon kan genieten. Daarna kunt u eens gaan kijken naar een mooie en fijne loungeset voor in de tuin.

Deze tijd is voor iedereen zwaar, dus het is goed om een fijne plek te creëren waarbij u helemaal tot rust kunt komen. Zeker nu we aan het voorjaar beginnen lijkt ons de tuin een ideale plek!

Vraag een offerte aan!

Hulp nodig bij het inrichten van uw tuin of de tuinonderhoud? Vraag vrijblijvend offertes aan bij Tuinmanofferte en bespaar tot wel 40%!

Offerte aanvragen bij meerdere tuinmannen

Direct offerte aanvragen bij meerdere tuinmannen in uw regio. Kijk, vergelijk en bespaar!