Gratis offertes voor particulieren en bedrijven

Goedkoop tuinaanleggen

Een nieuwe tuin is natuurlijk altijd iets leuk. Het aanleggen van een tuin kan echter wel prijzig uitpakken. Toch zijn er een aantal manieren om een mooie tuin te creëren voor een betere prijs. Voor goedkoop tuinaanleggen is Tuinmanofferte meer dan geschikt. Bij ons kunt u namelijk verschillende hoveniers met elkaar vergelijken en dan natuurlijk ook op prijs. Op deze manier kunt u dus al flink besparen op de kosten van de hovenier, aangezien de prijzen soms kunnen verschillen tot wel 40 procent. Ook zijn er een aantal opties om te onthouden bij het aanleggen van de tuin.

De kosten van tuinaanleg

Tuinaanleg bevat een aantal verschillende kosten die het totale aantal kosten bepalen. De eerste belangrijke factor is het bepalen van de juiste hovenier. Zo verschilt het uurloon van de hovenier in de meeste gevallen tussen de 35 en de 45 euro per uur. Met Tuinmanofferte selecteert u de hovenier met de beste prijs voor u. Daarnaast kunt u de keuze maken tussen gras en bestrating. Gras is een stuk goedkoper dan een bestraatte tuin en bovendien is het inzaaien van gras nog goedkoper dan het gebruik van grasmatten. Daarnaast kunt u ook besparen op de beplanting in de tuin. Zo zijn planten in de meeste gevallen het goedkoopst en zijn bomen een stuk duurder. Echter is het wel zo dat bomen erg lang mee gaan bij de juiste boomverzorging. Dus ook op het gebied van beplanting is een hoop te besparen.

Bij het kiezen van de bestrating of houten vlonders is er ook de mogelijkheid om kosten te reduceren. Het is natuurlijk afhankelijk van het soort steen of hout, maar in het algemeen is bestrating goedkoper dan een vlonder. Echter kunt u bij de soort stenen kiezen tussen de bekende klinkers, maar ook natuursteen. Bij het hout kunt u bijvoorbeeld kiezen voor vurenhout, dit is een goedkope optie. U kunt ook kiezen voor hardhout en dit is een duurdere optie. Daarnaast kunt u ook besparen op de schutting, door een houten schutting te kiezen in plaats van sierhekwerk. Ook tuinelementen zoals een tuinhuis, schuur, terras of vijver kunnen flink in de kosten stijgen. Voor een goedkope tuin is dit dan ook niet aan te raden. Bovendien kunt u ook besparen door voorbereidend werk zelf te doen en alleen de klussen uit handen te geven aan een goedkope hovenier die u zelf niet kunt doen. Goedkoop tuinaanleggen is op deze manier zeker te realiseren.

Goedkoop tuin aan laten leggen via Tuinmanofferte.nl

Het vinden van een goedkope hovenier die de tuin aan kan leggen is nog weleens lastig. Als het belangrijk is om de kosten van de tuinaanleg zo laag mogelijk te houden, dan wilt u het liefste bij een paar afzonderlijke hoveniers een offerte aanvragen. Toch is het ook fijn als die goedkope hoveniers bij u uit de buurt komen.

Bij Tuinmanofferte.nl is dit mogelijk! U kunt hier op basis van uw postcode offertes aanvragen bij verschillende hoveniers uit uw regio. U kunt hierbij aangeven dat het gaat om offertes voor tuinaanleg of tuinonderhoud en in de omschrijving aangeven dat het de bedoeling is dat de hovenier goedkoop de tuin aan gaat leggen. De hoveniers kunnen hier dan bij het opstellen van de offerte voor uw tuin rekening mee houden. Benieuwd wat Tuinmanofferte.nl voor uw tuinaanleg kan betekenen? Vraag vrijblijvend en geheel kosteloos een offerte aan bij Tuinmanofferte.nl!

Offerte aanvragen bij meerdere tuinmannen

Direct offerte aanvragen bij meerdere tuinmannen in uw regio. Kijk, vergelijk en bespaar!