Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Hulp nodig? 085-4018252 Zowel particulier als zakelijk

Tuinrenovatie

TuinrenovatieTuinrenovatie, voor elke mogelijk

Is de tuin van de vorige bewoner niet uw smaak? Heeft u een verwaarloosde tuin waar het onkruid weelderig tiert? Of wilt u uw tuin opknappen maar niet helemaal op zijn kop zetten? Dan doet u er goed aan om voor tuinrenovatie te kiezen.

Slimme aanpassingen, groot resultaat

Het fijne van tuinrenovatie is dat uw al vanuit een bestaande situatie kunt beginnen in plaats van met een kale tuin. Met een aantal slimme aanpassingen kunt u al veel resultaat bereiken in uw tuin. Onze tuinmannen komen graag eens kijken om te zien welk handige aanpassingen ze in uw tuin kunnen uitvoeren. Vul slechts eenmaal een aanvraagformulier in en ontvang van maximaal zes tuinmannen offertes.

Vraag direct offertes aan

Waarom tuinrenovatie?

Het kan voorkomen dat je na een verhuizing je tuin eens grondig wil renoveren. Of dat je lang geen tijd hebt gestoken in je tuin. In deze gevallen komt tuinrenovatie om de hoek kijken. Wanneer je je tuin wil gaan renoveren houdt dat in dat je een grote onderhoudsbeurt aan je tuin gaat geven.

Wanneer moet u er nu aan denken om uw tuin te renoveren in plaats van bijvoorbeeld opnieuw aan te leggen:

 •        als uw tuin verwilderd is of ‘uit model’ raakt
 •        als u bent uitgekeken op de tuin: qua sfeer of bepaalde elementen
 •        als de bestrating verzakt is
 •        als een nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen boven uw budget is

Voordelen van het renoveren van uw tuin

Eén van de grotere voordelen van tuinrenovatie is dat de basiselementen van de tuin behouden blijven. Dit voorkomt grote investeringen en zorgt er binnen een beperkt budget voor dat uw tuin weer een sfeervolle uitstraling krijgt. De tuinman kijkt goed naar welke planten en bomen hergebruikt kunnen worden en hoe er met de tuinbestrating kan worden omgegaan.

Het volgende voordeel is dat de bomen en planten die in uw tuin staan al groen zijn. Dit in tegenstelling tot nieuwe beplanting waarbij u vaak moet wachten tot de planten volwassen zijn en passen binnen uw tuin. Doordat de planten hergebruikt worden zal de tuin direct opknappen en een complete uitstraling hebben.

Alle voordelen hebben we nog eens voor u op een rij gezet:

 • Door hergebruik zeer interessant voor de portemonnee
 • Direct een volwassen tuin met veel groen
 • Relatief kleine investering voor een ‘nieuwe’-tuin

Starten met tuinrenovatie

Natuurlijk komen onze tuinmannen graag bij u kijken wat voor tuinrenovatie ze kunnen toepassen. Samen met u wordt bekeken welke elementen we gaan behouden en wat er anders moet. Het is goed om van tevoren over een aantal zaken na te denken:

 •        wat wil ik behouden
 •        wat mis ik
 •        welke sfeer wil ik creëren
 •        welke planten wil ik (behouden)
 •        wat is mijn budget voor tuinrenovatie

Uw tuin een frisse uitstraling

Met tuinrenovatie kunt u uw tuin weer een frisse look geven zonder dat alles moet worden veranderd. Via Tuinmanofferte.nl vindt u gemakkelijk de tuinman die uw klus kan klaren. Vul eenmalig een offerteaanvraagformulier in – liefst zo volledig mogelijk – en ontvang van maximaal zes hoveniers een offerte. Vergelijk en kies!

Vraag offertes aan

Wilt u nog meer weten over:

Tuin aanleggen

Tuinonderhoud

Tuin opknappen

Tuinbestrating

Offerte aanvragen bij meerdere tuinmannen

Direct offerte aanvragen bij meerdere tuinmannen in uw regio. Kijk, vergelijk en bespaar!